Meni

Informacije

Tel: 063 807 50 76

Tel: 022 351 761

+381 63 807 50 76 alstralpvc@gmail.com Zdravka Jekića 37, Stari Banovci

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA - PROIZVODNJA I MONTAŽA

Naša firma je lider u proizvodnji svih vrsta zahtevane aluminijumske stolarije : vrata i prozora različitih sistema (okretno-nagibnih, kliznih, podizno-kliznih, nagibno-kliznih, harmonika, fasadnih sistema...).
U proizvodnji aluminijumske stolarije koristimo profile renomiranog proizvođača, grčke fabrike ALUMIL koja je dugi niz godina najveći proizvođač i distributer aluminijumskih profila u Grčkoj i na Balkanu , a među prva tri najvažnija u Evropi. Takodje, koristimo i profile još jedne grčke kompanije - ETEM.
ALUMIL-ovi profili pružaju idejna i krajnje adekvatna rešenja , zahvaljujući velikom izboru sistema, svojim dizajnom, tehničkim svojstvima , najboljim kvalitetom i širokom paletom izbora boja i dezena.

U nasem proizvodnom programu najvise koristimo sledece serije profila:

M11000 je svestrani sistem za bilo koje toplotno izolovane prozore i vrata, koji može da zadovolji i najzahtevnije potrebe, zahvaljujući velikom spektru rešenja i profila. Sa ovim sistemom mogu da se izrade sve vrste okretno-nagibnih tipologija.
M11500 je sistem za prozore, vrata, kao i za ulazna vrata sa visokim nivoom toplotne izolacije. Zahvaljujući širokom spektru profila, sistem može ponuditi sve okretno-nagibne tipologije.
M9400 hladni sistem je jedan od najkompletnijih okretno-nagibnih sistema koji zadovoljava širok spektar različitih potreba sa zadovoljavajućim performansama.Velika raznovrsnost dizajna za spoljašnji izgled konstrukcije i veliki asortiman profila.
M9050 je hladni klizni sistem sa smanjenom težinom profila i zaobljenim spoljnim oblikom.
M9800 je Alumilov predlog za hladna harmonika vrata za razliku od M19800 koji je namijenjen za harmonika vrata sa toplotnom izolacijom.
M19800 je termo izolovani harmonika sistem sa 50mm dubinom krila i specijalnim rolerima za velike težine.

Alumilovi profili su obezbeđeni/pokriveni međunarodno važećim i overenim certifikatima, svetskim standardima za kvalitet, termičku, toplotnu i zvučnu izolaciju, propustljivost vode i vazduha , dizajn i druge kontrolne performanse .