Meni

Informacije

Tel: 063 807 50 76

Tel: 022 351 761

+381 63 807 50 76 alstralpvc@gmail.com Zdravka Jekića 37, Stari Banovci

ALSTRAL - ALUMINIJUMSKA I PVC STOLARIJA nalazi se u Starim Banovcima, u ulici Zdravka Jekića broj 37. Sa svojim radom započeli smo 2009. godine, stvarajući prepoznatljiv brend na našim prostorima. Domen naših usluga obuhvata proizvodnju i ugradnju najkvalitetnije aluminijumske i pvc stolarije. Zaposleni u kompaniji su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom. Svojim klijentima isporučujemo kvalitetan proizvod sa garancijom i poštovanjem ugovorenih rokova.
U svojoj proizvodnji se oslanjamo na tradiciju i iskustvo, ali se, takođe, trudimo da pratimo nove trendove u tehnologiji proizvodnih procesa i montaže, kao i da radimo na daljem usavršavanju proizvoda i poboljšanju stručnih znanja zaposlenih iz oblasti proizvodnje i montaže alu i pvc stolarije.
Proizvodni pogon firme se nalazi u Starim Banovcima i obuhvata savremeno opremljenu upravnu zgradu i dve proizvodne hale.
Visok kvalitet i poštovanje rokova izrade i ugradnje, naša su najbolja preporuka u saradnji sa klijentima. Napornim radom, pouzdanošću i kvalitetom uspeli smo da steknemo poverenje velikog broja uspešnih kompanija kao i fizičkih lica.


POLITIKA INTEGRISANOG SISTEMA MENADŽMENTA

Firma „Alstral“ osnovana je 2009. godine u Starim Banovcima sa ciljem poslovanja u oblasti proizvodnje, prodaje i ugradnje PVC i ALU stolarije.
U cilju unapređenja kvaliteta poslovanja i proizvoda, organizacija je definisala sledeće strateške ciljeve:
* Pružanje visokokvalitetne usluge i proizvoda sa ciljem održivog kontinuiteta u pogledu kvaliteta;
* Kontinuirano povećanje zadovoljstva korisnika i dobavljača, radi ostvarenja kvalitetnije saradnje na obostrano zadovoljstvo;
* Usaglašenost poslovanja sa svim zakonskim propisima;
* Motivacija i stimulacija kreativnosti zaposlenih, njihovih inicijativa i odgovornosti, a sa ciljem dostizanja maksimalnih rezultata i konstantnog poboljšanja kvaliteta poslovanja;
* Poboljšanje učinka rada u pogledu zaštite životne sredine i upravljanja otpadom;
* Obezbeđenje uslova za stalno smanjenje negativnog i intenziviranje pozitivnog uticaja koje procesi rada mogu imati na zdravlje i bezbednost zaposlenih;
* Kontinuirano poboljšanje procesa proizvodnje, ulaganje u opremu i zadovoljenje najviših standarda u oblasti poslovanja;
* Poštovanje etike i društvenih vrednosti.
U nastojanju da stalno poboljšavaju kvalitet svog poslovanja, rukovodstvo i zaposleni u firmi „Alstral“, privrženi su politici integrisanog sistema menadžmenta i odgovorni su za njeno sprovođenje u skladu sa integrisanim sistemom menadžmenta, ujedno radeći na ostvarenju ciljeva koji iz nje proističu.