Meni

Informacije

Tel: 063 807 50 76

Tel: 022 351 761

+381 63 807 50 76 alstralpvc@gmail.com Zdravka Jekića 37, Stari Banovci

PVC STOLARIJA - PROIZVODNJA I MONTAŽA

Prilikom proizvodnje PVC stolarije najčešće koristimo renomirani nemački “INOUTIC ARCADE” profil sa 5 izolacionih komora i “INOUTIC PRESTIGE” profil sa 6 komora.

Ovaj profil dokazano obezbedjuje idealan spoj očuvanja toplote i stabilnosti. Za okove koristimo takodje nemački brend SIEGENIA. U mogućnosti smo da isporučimo stolariju u velikom broju akrilnih boja kao i stolariju sa raznim bordurama drveta, takodje u nekoliko boja.

INOUTIC

Predstavlja ime jednog od vodećih svetskih proizvodača PVC profila za proizvodnju građevinske stolarije. PVC prozori izrađeni od Nemačkog “Inoutic” profila nude široku paletu prednosti ne samo kad su u pitanju energetska efikasnost, već kad se radi i o modernim arhitektonskim zahtevima.
“INOUTIC DECEUNINCK” je jedan od vodećih giganata za preradu plastičnih masa i sa svojim sedištem u Bogenu (Nemačka) u saradnji sa matičnom kompanijom ima mrežu za preradu plastičnih masa u preko 75 zemalja Evrope.
INOUTIC je osnovan 1956. godine u Nemačkoj. 1985. godine firma postaje "THYSSEN Polymer GmbH" da bi 2007. godine usled promene vlasničke strukture bila preimenovana u "INOUTIC/DECEUNINCK GmbH".
“INOUTIC ARCADE” je INOUTIC-ov petokomorni profil, skladnih oblina koje su potpuno podređene funkcionalnosti prozora u smislu njegovog kasnijeg održavanja.Sa svojom ugradnom dubinom od 71mm i jakim pocinkovanim čeličnim ojačanjem od 1,5 mm on nudi optimalizovanu zaštitu od buke ,toplote i ima zadovoljavajuću stabilnost. Profil “Arcade” zadovoljava sve kriterijume modernog gradjevinarstva i sve standarde savremenog života kako u estetskom tako i u tehničkom i u funkcionalnom smislu.
"INOUTIC PRESTIGE” sestokomorni profil, ugradne dubine 76 mm sa tri diht gume. Kvalitetan profil koji svojim visokim vrednostima ispunjava najviše standarde savremene gradnje. Odličnom toplinskom i zvučnom izolacijom INOUTIC PRESTIGE i više nego ispunjava najnovije propise o uštedi energije i u državama sa najzahtjevnijim standardima po tom pitanju.

Stakla koja koristimo u našoj izradi su: flot, troslojno, nisko emisiono, četiri godišnja doba/solar,razni tiopoivi ornament stakala, pesirna stakla i dr...